Controale de proporții la Târgul Săptămânal din Bradu. Au participat și mascații

1,157 views

Controale de proporții la Târgul Săptămânal din Bradu. Au participat și mascații. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat duminică, 28 octombrie, în Târgul Săptămânal Bradu.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, aceştia au controlat 15 agenţi economici şi au verificat 25 de autovehicule. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 12.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 430 de lei. Patru dintre sancţiuni au fost aplicate pentru lipsa caselor de marcat, iar alte trei pentru activități comerciale ilicite și încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Poliţiştii rutieri au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, au reţinut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie şi au retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, un șofer de 43 de ani din Pitești a fost prins conducând beat pe DJ659 – Bradu. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments