Controale continuă în Argeș! Alte zeci de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție

Verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă în Argeș. Astfel, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 444 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 32 de societăți comerciale, 79 de persoane au fost legitimate și 51 de autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 6 amenzi în valoare de 3000 lei și 5 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au verificat 37 de societăți comerciale și 448 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 40 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și 39 de avertismente.

Vă reamintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here