Contestația firmei care a blocat construirea noului stadion din Pitești, respinsă de CNSC!

Consiliul Național de Soluționare a contestațiilor a respins acțiunea constructorului Ubitech Construcții prin care cerea reluarea procedurilor, a anunțat azi, în conferința de presă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Acest lucru s-a produs mai devreme decât cele 10 zile maxim alocate de lege pentru răspuns.

Potrivit acestuia, respectivul contestatar mai are însă o cale de atac: să atace în instanță decizia CNSC. Dar, pentru că toată procedura se derulează de către Compania Națională de Investiții, Primăria Pitești nu are nici un fel de pârghie pentru a interveni în acest proces.

După cum se știe, deși nimic nu părea să mai împiedice demararea lucrărilor, după atribuirea inițială a contractului, procesul a fost blocat de depunerea, cu doar 10 minute înainte de termenul limită, a contestației firmei Ubitech Construcții SRL, care fusese eliminată încă de la început, pe criterii de eligibilitate.

Compania Națională de Investiții a scos la licitație construirea noii arene din Pitești, și, inițial, câștigător a fost desemnat constructorul Erbașu Terra Gaz Construct. Termenul de contestații a fost de două săptămâni, perioada în care aproape niciuna din firmele înscrise pentru această investiție nu a contestat rezultatul licitației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.