Ecografii mamare gratuite în Curtea de Argeș în perioada 11 – 22 octombrie. Peste 3.000 de femei din întreaga țară sunt așteptate să își facă ecografii mamare gratuite, în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei #CancelCancer. Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultimă oră va ajunge anul acesta în 20 de orașe din România și va oferi consultații senologice gratuite femeilor. Unitatea mobilă va fi amplasată în parcările supermarketurilor Kaufland din fiecare localitate, unde va staționa timp de trei zile.

„Anul acesta, proiectul se desfășoară în trei etape, începând cu 7 iunie, și sunt așteptate în jur de 3.000 de femei care să beneficieze de anamneza, învățare autoexaminare, ecografie și, în cazul în care este nevoie, de voucher pentru mamografie la una dintre clinicile partenere din fiecare oraș”, se precizează într-un comunicat de presă.

Prima etapă este cuprinsă între 7 și 30 iunie și se va desfășura la Hunedoara, Reghin, Turda, Miercurea Ciuc, Făgăraș, Sfântu Gheorghe și Giurgiu.

A doua va avea loc între 5 septembrie și 2 octombrie în Călărași, Medgidia, Brăila, Râmnicu Sărat, Focșani, Onești, Bacău, Roman și Fălticeni.

A treia se va derula în perioada 11 – 22 octombrie în Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș și Târgoviște.

Campania #CancelCancer a fost iniţiată de AVON cu sprijinul Kaufland în 2017.

Comments

comments