Joi, 4 iunie, Dacia a aniversat 10 ani de la crearea centrului logistic de la Mioveni, printr-o mică reuniune la care au fost prezenţi, pe lângă angajaţi ai AILN, presa locală şi centrală, politicieni şi reprezenataţi ai administraţiei publice locale şi centrale.

Printre ei, şi deputatul Mircea Drăghici, consilier onorific al primului-ministru, care a prezentat mesajul lui Victor Ponta cu acest prilej. Un mesaj plin de laude, dar şi de promisiuni. Prima pe listă: că luna aceasta, pentru că s-a obţinut o decizie finală la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul contestaţiilor, va fi atribuit contractul pentru refacerea studiului de fezabilitate pentru mult discutata autostradă Piteşti-Sibiu.

Constantin Stroe, reprezentant al Consiliului de Administraţie al Dacia, nu a scăpat prilejul de a-i atrage atenţia lui Drăghici, într-un mod destul de haios, asupra necesităţii ca de data aceasta promisiunea să nu mai fie doar  o vorbă în vânt ci să se şi concretizeze. „Sper să vă şi ţineţi de cuvânt, să faceţi autostrada. Altfel, vă blestem să nimeriţi ca mine, pe Valea Oltului, în spatele unei coloane de camioane, şi să faceţi o oră şi jumăte în plus până la Sibiu! Să vedeţi apoi cum este…!”      
 

{facebookpopup}

Comments

comments

DISTRIBUIȚI