Constantin Nicolescu: Din toată ţara, sunt singurul președinte de CJ judecat pentru că am construit școli și poduri!

1,454 views

Marţi, 20 martie, fostul șef al Consiliului Judeţean Argeș, Constantin Nicolescu, s-a aflat în faţa magistraţilor de la Înalta Curte în dosarul în care este acuzat de frauda cu fonduri europene, în cazul reconstrucţiei a doua poduri din comuna Căteasca.

Nicolescu a mai fost condamnat la 7 ani şi 8 luni de închisoare în “Dosarul şcolilor” din care a şi executat 2 ani şi 3 luni din pedeapsa.

Marţi, fostul preşedinte al CJ a declarat în faţa magistraţilor că este nevinovat şi că dosarul în care a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare pentru fraude cu fonduri europene este unul politic și că este singurul președinte de CJ judecat pentru că a construit școli și poduri.

„€Am experienţă, am fost președintele Comisiei de Control a SIE, am noţiunea și valoarea informaţiilor. În calitate de șef al CJ e clar că mi s-au înregistrat toate convorbirile. Întrebarea mea pentru mine e că dacă tot se știa de atunci, de ce nu am fost trimis în judecată imediat, nu după cinci ani?!

Sunt judecat politic și dacă aș fi răspuns la anumite lucruri și la anumite presiuni…Văd că e o anumită reţinere. În două mandate am candidat la președinţia CJ din partea opoziţiei. S-au făcut presiuni asupra mea și, consider eu, și asupra celor care au făcut dosarul. Dumneavoastră credeți că eu, după 40 de ani de muncă, experienţă și răspundere, m-aș fi apucat să fac asemenea lucruri precum cele care mi se impută?! Din toată ţara, sunt singurul președinte de CJ judecat pentru că am construit școli și poduri!”, a declarat Nicolescu.

Comments

comments