Consiliul Local Pitești, undă verde pentru costruirea pasajului către noul mall din Tudor Vladimirescu. Consiliul Local Pitești a aprobat, în ultima ședință, o hotărâre prin care se dă undă verde lucrărilor de utilitate publică în scopul decongestionăii traficului în zona bulevardului Republicii – strada Lânăriei.

Potrivit hotărârii, o suprafață de 104 metri pătrați ce are ca destinația spațiu verde  a fost propusă pentru a fi scoasă din Registrul Spațiilor Verzi și schimbarea destinației, aici urmând a fi începute lucrări pentru edificarea pasajului rutier și pietonal ce urmează a fi construit de societatea Prime Kapital Emerald. Pasajul, construit pe banii societății private pentru a permite accesul din Bulevardul Republicii către noul mall din Tudor Vladimirescu, va fi apoi cedat gratuit municipalității piteștene.

În schimbul spațiului verde dezafectat acum, de doar 104 metri, proprietarii mall-ului promit un nou spațiu verde în suprafață de 17.935 mp.

Comments

comments