După ce ANAF a decis să respingă ultima ofertă a municipalităţii piteştene de a cumpăra brandul FC Argeş, primarul Cornel Ionică a decis să să îi cheme din nou pe consilierii locali pentru a discuta asupra acestui subiect. Sedinţa de Consiliu Local s va desfăţura joi, de la ora 15.00

“Stimați pitesteni, iubitori ai sportului, ai fotbalului si nu numai,
În vederea găsirii unor soluții viabile si concrete cu privire la recuperarea brandului FC Argeș am convocat Consiliul Local în sedinta extraordinară joi, 15.06.2017 cu speranța că vom reuși cat mai repede cu putinta, evident in condițiile legii, obținerea brandului.
Asigur pe toată lumea inclusiv prin prisma marelui interes pentru fotbal, pentru FC Argeș, ca vom face tot ce este posibil pentru a ne atinge scopul” a anunţat Ionică.

Marţi s-a desfășurat Adunarea Generală a Creditorilor FC Argeș, la care Primăria s-a prezentat cu o nouă ofertă, majorată de Consiliul Local la 350.000 lei. După sedința de adjudecare, oferta a fost respinsă. Suma a fost de 350.000 lei dar a fost refuzată de ANAF. Anterior, Primăria Pitești oferise doar 100.000 lei. Primarul Cornel Ionică declara, imediat după această şedinţă, că nu înțelege de ce Finanțele nu au acceptat oferta municipalității, deși la 30 de sesiuni de licitație nu s-a arătat un alt cumpărător interesat să preia brandul FC Argeș.

Comments

comments