Consiliul Local Bascov construiește un stadion nou dar a tăiat finanțarea echipei de fotbal!

Consiliul Local Bascov construiește un stadion nou dar a tăiat finanțarea echipei de fotbal! Consiliului Local Bascov de luat decizia de a tăia finanțarea pentru echipa care activează în campionatul Liga 3. „Unirea” trebuie să se descurce acum în campionat doar din sponsorizări aduse din mediul privat. Decizia autorităților locale de a tăia de tot finanțarea echipei poate duce la dispariția sa și la o întâmplare care ar face Bascovul de rușine. Comuna argeșeană își construiește stadion nou, însă s-ar putea să nu mai aibă cine juca pe el.

Aflat de patru ani la Unirea Bascov, acolo unde a contribuit din plin la ascensiunea clubului argeșean, antrenorul Adrian Dulcea (43 ani) nu înțelege decizia: ”Este un proiect de stadion nou la Bascov. Dacă nu finanțezi fotbalul, de ce îl mai construiești?”

”La Bascov este un proiect în care am crezut și l-am construit, tot ce avem acum este pentru că am muncit mult în anii trecuți, avem mulți juniori din împrejurimi, care au posibilități pentru ce înseamnă performanță. Pe lângă grupul de la echipa mare avem și juniori Under 19 și Under 17, ca să fie o piramidă și continuitate. Consiliul Local a tăiat total finanțarea în acest an, eu sper să fie o situație pe termen foarte scurt și din ianuarie 2022 să își întoarcă fața către noi, pentru că avem un proiect sănătos și este normal să se investească în el. Este un proiect cu un stadion nou la Bascov, va fi gata anul viitor. Dacă tu nu finanțezi fotbalul, atunci de ce ai mai construit stadionul? Este dramatic să nu finanțezi sportul, când noi reprezentăm comuna la nivel național. Să fim sinceri, nu cred că auzise multă lume de Bascov, până să existe echipa de fotbal”, a spus Dulcea pentru Pro Sport.

Nu ar fi prima dată când Bascovul ar rămâne fără echipă, după ce în trecut a mai avut un club la nivelul Ligii 3 și l-a desființat, pe Juventus Bascov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here