După ce primul concurs, desfăşurat în urmă cu două săptămâni, s-a terminat lamentabil, cu cei doi înscrişi notaţi cu note de 5 şi un pic, iar la Spitalul Judeţean problemele curg gârlă, Consiliul Judeţean Argeş a decis organizarea unui nou concurs pentru postul de manager.

 

Dosarele se pot depune până pe data de 31 iulie, însă problema principală ar fi găsirea de candidaţi. Vechiul manager, dr. Sorin Vasilescu, căruia i-a expirat de mult contractul şi funcţiona cu delegaţie, nu a fost nici măcar interesat să se prezinte la primul concurs. La fel şi directorul adjunct, ortopedul Dragoş Şerb! Dr. Constantinescu, chirurg în spital, care a vrut să fie manager, a luat doar 5,90 pentru proiectul de management propus şi proba de interviu, iar Marius Bălan, economist de meserie şi candidat de profesie, care a dat concurs acum doi ani şi pentru postul de manager al Muzeului Municipal din Curtea de Argeş –・ doar 5.20!

Aşadar, este posibil ca şi după această nouă rundă de selecţie să rămână “cum s-a stabilit”, vorba reclamei!

În eventualitatea că vor exista totuşi, doritori, iată calendarul concursului şi condiţiile de participare, aşa cum au fost aunţate oficial.  
   
Concursul se desfasoara la sediul unitatii din Pitesti, Aleea Spitalului nr. 36, judetul Arges, SALA DE SEDINTE, dupa cum urmeaza:

31.07.2015, orele 12.00 – incheierea procedurii de depunere a DOSARELOR DE INSCRIERE
04.08.2015 – REZULTATELE verificarii/ selectarii dosarelor depuse
05.08.2015, orele 16.00 – termenul limita pentru depunerea CONTESTATIILOR
07.08.2015, orele 13.00 – PROBA SCRISA
07.08.2015 – afişarea rezultatelor PROBEI SCRISE
10.08.2015, orele 16.00 – termenul limita pentru depunerea CONTESTATIILOR
12.08.2015 – PROBA DE SUSTINERE A PROIECTULUI DE MANAGEMENT
12.08.2015 – afisarea rezultatelor PROBEI DE SUSTINERE A PROIECTULUI DE MANAGEMENT
12.08.2015 – afisarea REZULTATELOR FINALE
13.08.2015, orele 16.00 – termenul limita pentru depunerea CONTESTATIILOR,

CRITERII DE SELECTIE

Pentru ocuparea functiei de manager au acces persoane fizice care intrunesc cumulativ conditiile:
– sunt absolvente a unei institutii de invatamant superior medical, economico-financiar sau juridic si au cel putin 5 ani vechime in posturi prevazute cu studii universitare, conform legii,
– sunt absolvente a unor cursuri de perfectionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sanatatii si stabilite prin ordin al ministrului sanatatii sau sa fie absolvente al unui masterat sau doctorat in management sanitar, economic sau administrativ organizat intr-o institutie de invatamant superior acreditata, potrivit legii
– nu au fost condamnate pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii, infractiuni de coruptie si de serviciu,infractiuni care impiedica infaptuirea justitiei, infractiuni de fals ori a unei infractiuni savarsite cu intentie care le-ar face incompatibile cu exercitarea functiei de manager,
– nu au fost destituite dintr-o functie de conducere sau nu au fost sanctionate disciplinar in ultimii 5 ani,
– sunt apte din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic),
– nu au varsta de pensionare, conform legii.

Dosarele pentru inscrierea la concurs se depun la REGISTRATURA Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti.
Relatii suplimentare la BIROUL PERSONAL din cadrul SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA PITESTI, de LUNI pana VINERI in intervalul orar 9.00-13.00, telefon: 0248-287.150 interior 177.

Comments

comments