Conferinţa ”De la empatie la malpraxis”, ediția a IV-a, în programul manifestărilor medicale de primăvară ale UPIT

0
366

Pe 10 și 11 martie, Universitatea din Pitești este gazda conferinței regionale cu participare internațională cu tema ”De la empatie la malpraxis”, ediția a IV-a. Lucrările conferinței se vor  desfăşura la Amfiteatrul S009, Facultatea de Științe.

Agenda evenimentului este una foarte bogată.

Secțiunea de Tabacologie din cadrul Societății Române de Pneumologie, în parteneriat cu Universitatea din Pitești, a invitat doritorii să participare la această conferință. Evenimentul, intrată în tradiția manifestărilor medicale de primăvară, își propune să continue și să dezvolte dialogul interdisciplinar între specialiști și instituții care asigură calitatea actului medical și starea de sănătate a populației: medici, farmaciști, dentiști, asistenți medicali, juriști, finanțatori ai sistemului de sănătate, companii de asigurări, industrie farmaceutică și producători de materiale și aparatură medicală.

Tematica abordată, în cadrul cursurilor și prezentărilor de caz, cuprinde expuneri interdisciplinare din domeniile: Specialități clinice, Anatomie patologică, Medicină legală, Jurisprudență, Asistență la domiciliu și reabilitare, Nursing, Etică medicală și bune practici în studiile clinice, Farmacovigilenta, Terapii alternative, Îngrijiri paliative, Medicina de urgență, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here