Conduceau cu viteză excesivă! Șoferiță de 41 de ani din Pitești, surprinsă de RADAR

0
1286

Conduceau cu viteză excesivă! Șoferiță de 41 de ani din Pitești, surprinsă de RADAR. În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeșeni au dat 199 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 60.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 25 de permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 35 de ani din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 114 km/h. O șoferiță de de 41 de ani din Pitești a fost surprinsă de aparatul RADAR când conducea pe raza comunei Mărăcineni cu o viteză de 119 km/h. De asemenea, un bărbat de 51 de ani din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 118 km/h.

Cei trei șoferi vitezomani au fost sancționați contravențional cu amenzi de 1.305 lei fiecare și au suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here