Conduceau beţi şi fără permis de conducere pe străzile din Argeş

Mai mulţi argeşeni au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permise de conducere.

A încredinţat autoturismul unei persoane fără permis de conducere

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov l-au depistat pe E.G. de 46 de ani, din comuna Albota, care în data de 22 august ar fi încredinţat lui E.I., de 19 ani, un autoturism, pentru a-l conduce pe un drum judeţean, fără a deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.

Conducea fără drept un autoturism

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti l-au depistat pe str. Fraţii Goleşti din municipiul Piteşti pe D.O.F., de 18 ani din municipiul Piteşti în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
În cauză a fost dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 22 august, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat în trafic pe S.I., de 28 de ani, din municipiul Piteşti, care conducea un autoturism pe D.N. 65 din direcţia Slatina către Piteşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au identificat pe P.A. de 27 de ani din comuna Corbeni, care conducea un autoturism pe un drum comunal din aceeaşi comună, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.