Concursul de Fotografie Piteștiul Meu 2018, ediţia a III-a, vine cu premii atractive. Încep înscrierile!

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 18 aprilie – 17 mai 2018, a treia ediție a Concursului de Fotografie sub genericul „Piteștiul Meu” cu tema „Instantanee din orașul sufletului meu” în vederea încurajării artei fotografice și din dorința realizării unei radiografii în imagini a vieții orașului nostru.

Se acordă următoarele premii:
・ Premiul I –€ 1200 de lei
・ Premiul al II-lea –€ 800 de lei
・ Premiul al III-lea –€ 600 de lei
・ Mențiune – 400 de lei.

Participanții se pot înscrie până pe data de 17 mai, iar jurizarea și anunțarea câștigătorilor vor avea loc pe data de 18 mai 2018. Vernisajul expoziției și festivitatea de premiere se vor desfășura pe data de 21 mai, de la ora 15, în holul Primăriei Municipiului Pitești.

Regulamentul și formularul de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești(www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Cei interesați pot depune dosarele până pe data de 17 mai 2018, la sediul Centrului Cultural Pitești, Strada Craiovei nr. 2, Bloc G1, Imobilul Casa Cărții, însoțite de formularul de înscriere (care poate fi descărcat de pe site-ul oficial al instituției, sau direct de la sediul instituției).

Concurenții trebuie să realizeze un număr de maximum cinci fotografii atât în format electronic, cât și în formă printată, la dimensiunea A4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here