Cu ocazia sărbătorii iubirii la români -”Dragobetele”, locuitorii orașului Mioveni pot să participe la un concurs inedit, intitulat „Surprinde-ți iubirea!”

Invitația este lansată de Centrul Cultural, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.
Intră pe pagina de facebook a instituției noastre https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ şi arată lumii că iubeşti.

Competiția se va desfășura în perioada 15 – 24 februarie 2021, iar locuitorii orașului Mioveni, cu vârsta de peste 18 ani, sunt provocați să realizeze o fotografie împreună cu persoana iubită.

Premiile puse în joc vor fi o cină romantică, ședință foto tematică și o invitație dublă la spectacolul simfonic, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din data de 7 martie 2021.

Redăm mai jos regulamentul concursului:

Scopul acestui regulament este de a prezenta, în cea mai clară și mai completă formă, regulile concursului organizat pe rețeaua de socializare a Centrului Cultural Mioveni.
Organizatorul concursului este: Centrul Cultural Mioveni cu sediul la adresa str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr.5, loc. Mioveni, Jud. Argeș.

🔴 Data și locul concursului
1. Concursul va avea loc pe pagina de facebook a instituției, în momentul și pe teritoriul specificat în informațiile despre concurs prezentate pe rețeaua de socializare.
2. Perioada de desfășurare a concursului este 15 februarie 2021, ora 12.00 – 24 februarie 2021, ora 12.00.

🔴 Participanții la concurs
1. La concurs pot participa persoanele cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul în orașul Mioveni;
2. Persoanele angajate sau aflate într-un raport similar cu organizatorul nu pot participa la concurs;
3. Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau care acționează contrar regulilor concursului nu vor fi incluse în acesta.

🔴 Premiul și regulile concursului
1. Premii
• Cină romantică și o ședință foto tematică;
• Invitație dublă la spectacolul simfonic, Filarmonica „Ion Dumitrescu” din data de 7 martie 2021.
2. Pașii de urmat:
• Să realizați o fotografie împreună cu persoana iubită, încercând să vă surprinde-ți iubirea în cel mai original mod;
• Să intrați pe pagina de facebook a Centrului Cultural Mioveni și să dați like paginii;
• Să distribuiți postarea concursului;
• Să postați fotografia într-un comentariu în cadrul postării concursului;
• Să adăugați un scurt mesaj/declarație de dragoste.
3. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu o singură forografie.
4. Fotografia care va strânge cele mai multe like-uri va fi premiată în funcție de numărul de aprecieri strânse de la momentul postării fotografiei.
5. Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de facebook a Centrului Cultural Mioveni, pe data de 24 februarie 2021, ora 14.00. Câștigătorul va intra în posesia premiului în următoarele 15 zile lucrătoare după încheierea concursului.

🔴 Prelucrarea datelor cu caracter personal
1. Prin participarea la acest concurs, concurentul ia notă de prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizate în scopul derulării acestui concurs, de anunțarea publică a câștigătorului și de contactarea câștigătorului, în interesul legitim al organizatorului pentru derularea reușită a concursului. Detaliile privind contactarea participantului vor fi prelucrate și, dacă este necesar, vor fi furnizate date suplimentare, în scopul desfășurării concursului.
2. Participantul admite că furnizează datele sale personale în mod voluntar și că are dreptul de a accesa datele sale personale, de a le corecta, de a bloca datele cu caracter personal incorecte și de a se opune procesării acestora.

🔴 Dispoziții finale
1. Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui premiul declarat cu un premiu din aceeași categorie și de valoare corespunzătoare, precum și de a schimba condițiile acordării premiului, dacă, în mod obiectiv, acesta nu poate fi câștigat în conformitate cu aceste reguli.
2. În cazul în care organizatorul are o suspiciune legitimă privind un comportament fraudulos din partea câștigătorului sau al persoanei care a ajutat câștigătorul să câștige premiul, atunci premiul nu va fi acordat.
3. Prin participarea sa la concurs, concurentul își exprimă acordul privind regulile și condițiile concursului.
4. Organizatorul își rezervă dreptul de a hotărî definitiv, în toate problemele legate de acest concurs, inclusiv anularea concursului sau modificarea în orice moment a regulamentului desfășurării acestuia. În cazul reclamațiilor privind desfășurarea concursului, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail centrulculturalmioveni@yahoo.com.
5. Regulamentul concursului poate fi găsit pe pagina de facebook a Centrului Cultural Mioveni.
6. Organizatorul concursului își rezervă dreptul de a exclude, fără justificare orice concurent care prezintă semne de comportament inechitabil, sau fraudulos. Organizatorul poate exclude din concurs concurenții care nu îndeplinesc cerințele, conform regulametului.
7. Premiul neacordat este cedat organizatorului.

Comments

comments