Concurs 2.544 de motive să fotografiezi Munții Făgăraș

Sursa foto: Fundația Conservation Carpathia (FCC)
Fie că ești fotograf profesionist sau amator, ai ocazia să câștigi unul din cele patru locuri disponibile în CARPATHIA Photo Camp, 20-23 octombrie 2022. Trebuie doar să convingi juriul de talentul tău!
„Munții Făgăraș sunt unici, spectaculoși și extrem de atractivi pentru orice fotograf de natură. Dacă ești pasionat de fotografie, înscrie-te la concurs și poți fi printre cei care vor surprinde Munții Făgăraș la CARPATHIA Photo Camp, în această toamnă!
👉Alege trei dintre pozele tale preferate, care surprind natura României și trimite-le pe adresa info@carpathia.org, până în 18 septembrie 2022. Imaginația și insiprația nu au limite când vine vorba despre poze. Ne poți trimite de la peisaje panoramice până la macrofotografie, important e ca aceastea să fie deosebite și să respecte cerințele juriului.
🏆 Vom alege 4 câștigători care vor participa în perioada 20-23 octombrie la CARPATHIA Photo Camp, în sud-estul Munților Făgăraș, o experiență faină alături de Dan Dinu, coordonatorul evenimentului și de alți fotografi de natură” este mesajul organizatorilor, Fundația Conservation Carpathia (FCC).
Tema CARPATHIA Photo Camp este Peisaj de toamnă.
Consultă regulamentul de concurs aici https://www.carpathia.org/…/concurs-2-544-de-motive-sa…/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here