Concertul „Isvor. George Enescu” – găzduit de Filarmonica Pitești (Centrul Multifunctional) vineri, 28 octombrie, orele 19:00 – prezintă un proiect unic în peisajul cultural românesc, pe care cu greu îl poți încadra într-un singur gen. Mai mult decât muzică de cameră, tradițională sau contemporană de factură cultă; mai mult decât un concert însoțit de proiecții video; mai mult decât instrumente tradiționale alăturate celor moderne – „Isvor. George Enescu” propune compoziții originale și improvizații inspirate într-o viziune proaspătă, inovatoare, emoționantă! Vino la întâlnirea cu sursele Rapsodiilor Române prezentate de ansamblul Imago Mundi într-un concert-eveniment de neratat!
Imago Mundi este un ansamblu original, primit cu entuziasm în Austria, Belgia, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Slovacia, Spania, SUA, Tunisia, Turcia.
Turneul Naţional „Isvor. George Enescu” este un proiect cultural organizat de Asociația Culturală ISVOR, co-finanțat de AFCN. Mai multe detalii pe www.turneulnational.isvor.ro

Comments

comments