Pitești Mall a început anul 2015 cu un eveniment de succes care i-a făcut pe clienți fericiți. Mii de argeșeni și-au petrecut seara de sâmbătă, 10 ianuarie, în centrul comercial pentru a face cumpărături și a asculta concertul incendiar susținut de Sore, vedeta din serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață”. Momentul culminant al serii a fost desemnarea câștigătorilor marei tombole de sărbători organizată de Pitești Mall.

Sore a făcut karaoke alături de fani

Centrul comercial a încheiat campania de cumpărături a sărbătorilor de iarnă care a făcut fericiți 16 clienți, oferindu-le premii fabuloase, și a dat startul sezonului de reduceri printr-un concert de senzație susținut de Sore, una dintre vedetele autohtone îndrăgite de adolescenți și devenită celebră datorită trupei La-La Band, un fenomen reprezentativ pentru o întreagă generație.

Fanii argeșeni au întâmpinat-o pe Sore în urale și i-au scandat numele minute în șir înainte de concert, nerăbdători să o asculte pe tânăra talentată și să o întâlnească personal. Mulți dintre ei s-au adunat în fața scenei cu mai bine de o oră înainte de concert pentru a fi siguri că vor sta față în fața cu ea și o vor putea fotografia. Câteva zeci de admiratori norocoși au reușit chiar să facă selfie-uri cu vedeta și să primească un autograf.

O explozie de bucurie s-a declanșat când Sore a urcat pe scenă, pe chipurile adolescenților rămânând întipărite zâmbete timp de 45 de minute cât a durat concertul. Artista a cântat alături de fanii argeșeni melodii din repertoriul propriu, precum și hiturile “Different” și “Inima”, a făcut karaoke pe piese celebre internaționale, iar una dintre fane a dansat alături de ea pe scenă.

Cine sunt cei 16 fericiţi câştigători ai tombolei de sărbători

Cu puțin timp înainte de începerea concertului, Pitești Mall a desemnat câștigătorii premiilor la marea tombolă a sărbătorilor de iarnă. Extragerea taloanelor câștigătoare a avut loc în prezența a sute de clienți care așteptau cu sufletul la gură să audă numele norocoșilor câștigători. Din miile de taloane introduse în urnă de clienţii centrului comercial piteştean, care în perioada 22 noiembrie – 10 ianuarie au făcut cumpărături de minim 150 de lei din Pitești Mall, au fost extrase numele celor 16 fericiţi câştigători.

Marele premiu a revenit unei piteştence – Monica Olteanu, care a câştigat cumpărături gratuite timp de un an din magazinele Pitești Mall. Norocoasa câștigătoare a marelui premiu va avea la dispoziție o sumă de bani în fiecare lună pe care să o cheltuie în magazinele din centrul comercial participante la campanie: MUSSE, PICIUL, KFC, GATTA, B&B COLLECTION, KENDRA, KULTHO, SPLEND’OR, CLAIRE’S, HERVIS, PLUSOPTIC, STEILMANN, LA FEMME, ADIDAS, BENVENUTI, YVES ROCHER, STRIKE MANIA, KIDS MANIA, GRAZZIA, MOTIVI, LEE COOPER, ENIKA, C&A.

Pe lângă acest premiu, Pitești Mall a oferit și 15 lingouri de aur de câte 10 grame fiecare, adjudecate de clienți din tot județul care şi-au făcut de sărbători cumpărăturile la Piteşti Mall: Laura Ionescu (Pitești), Monica Petrăchescu (Mioveni), Cosmin Pănescu (Pitești), Elena Croitoru (Câmpulung), Elena Nițescu (Topoloveni), Nicolae Alexandru Apostol (Pitești), Mihaela Roxana Grosu (Curtea de Arges), Dan Alexandrescu (Pitești), Valentina Constantin (Pitești), Nicolae Simonescu – Diaconu (Pitești), Bianca Ramona Ciucă (Pitești), Ruxandra Matei (Pitești), Mariana Ovreescu (Pitești), Cassiana Doagă (Bascov), Sofia Păduraru (Găești, județul Dâmbovița).

Câștigătorii vor fi contactați de reprezentanții Pitești – Mall pentru a intra în posesia premiilor. Ei trebuie să păstreze bonurile de cumpărături până pe 31 ianuarie pentru a le fi validat premiul și pentru a putea să-şi ridice cadourile de început de an oferite de centrul comercial Pitești Mall.

A început sezonul reducerilor

Piteşti Mall a dat startul cumpărăturilor cu reduceri ameţitoare. În perioada următoare, magazinele din incinta Pitești Mall oferă produse cu reduceri ce ajung până la 70%. Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice, produse și jucării pentru copii, pe toate le găsiți reduse la Pitești Mall. De altfel, încă de sâmbătă clienţii prezenţi la evenimentul organizat de Pitești Mall au profitat din plin de preţurile mici şi au luat cu asalt magazinele pentru a-și înnoi garderoba.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI