Concert în aer liber al Filarmonicii Pitești și recital Nicolae Furdui Iancu la Târgul de Sfânta Maria

710 views

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești organizează în perioada 12.08.2018-19.08.2018 Târgul Popular „Sfânta Maria Mare”. În zona Pieței Vasile Milea vor fi amenajate standuri pentru cei care doresc să comercializeze produse tradiționale de artizanat, produse agricole și agroalimentare cu specific de sezon.

Tot în perioada târgului, în Piața Primăriei din Pitești va avea loc deja tradiționalul concert în aer liber al Filarmonicii Pitești dar și un spectacol folcloric susținut de către unul dintre cei mai îndrăgiți artiști populari ai României.

Sâmbătă, 18 august 2018, de la ora 19.00, pe scena din Piața Primăriei va evolua marele rapsod popular Nicolae Furdui Iancu, acompaniat de grupul său folcloric.

În continuare va avea loc un nou concert simfonic extraordinar intitulat Pagini simfonice de mare popularitate. Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu Oprea, are în program lucrări foarte cunoscute și iubite de public, de Mozart, Beethoven, Verdi, Brahms, Ceaikovski, Johann Strauss.

Comments

comments