Primăria Municipiului Pitești va marca începerea sărbătorilor de iarnă pe 1 decembrie, odată cu festivităţile ce marchează Ziua Naţională a României.

Iluminatul ornamental din centrul orașului și principalele artere și cartiere va fi diferit faţă de anii tecuţi. Lumini festive și proiecții îi vor întâmpina pe cetățenii municipiului în Piața Primăriei unde au fost, deja, montate ornamente luminoase, plase de beculețe multicolore și proiectoare de lumini.

După momentul oficial de la ora 18,00 în care va fi apăsat butonul pentru aprinderea iluminatului ornamental și a bradului, va urma un concert Carla’s Dreams și un foc de artificii. Față de anii precedenți, primăria a achiziționat o serie de șiruri luminoase și figurine, care au fost utilizate pentru decorarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului Pitești. Cu ornamente deosebite, tip tunel, vor fi amenajate și Calea București, Calea Craiovei sau strada Exercițiu, sute de beculețe urmând a împodobi, de asemenea, cartierele până, cel mai târziu, de Moș Nicolae.

Pentru iubitorii activităților de iarnă, conducerea Primăriei Pitești anunță că, în jurul datei de 15 decembrie, în funcție de condițiile meteo, tot în zona centrală, lângă Teatrul Alexandru Davila va fi deschis patinoarul.

Comments

comments