În conformitate cu Raportul iniţial pe anul 2015 Asociaţia GAL Găvanu Burdea a derulat în perioada 01.06.2015 – 26.06.2015 partea a doua a acţiunii de informare, referitoare la „Modele de bune practici – proiecte de succes finanţate prin GAL Găvanu Burdea, Axa 4 LEADER”, activitate ce a presupus deplasarea angajaţilor GAL în fiecare localitate parteneră:

1.    Oraşul Costeşti
 2.    Comuna Buzoeşti
 3.    Comuna Ungheni
 4.    Comuna Miroşi
 5.    Comuna Căldăraru
 6.    Comuna Tufeni – judeţul Olt
 7.    Comuna Bîrla
 8.    Comuna Hârseşti
 9.    Comuna Stolnici
 10.    Comuna Lunca Corbului
 11.    Comuna Săpata
 12.    Comuna Corbu – judeţul Olt
 13.    Comuna Sârbii – Măgura – judeţul Olt
 14.
În fiecare localitate au participat cel puţin 20 de persoane cărora li s-au distribuit mape de prezentare, iar întâlnirile au fost interactive în sensul că, după prezentările realizate de membri echipei GAL prin videoproiecţie, s-au pus întrebări şi s-au dat răspunsuri.
S-au realizat fotografii de la evenimente, s-au amplasat roll-up-uri în incintele unde s-au desfăşurat evenimentele şi s-au semnat liste de prezenţă.

Evenimentul de informare şi-a atins scopul contribuind la conştientizarea publicului larg cu privire la beneficiile pe care le-a oferit Planul de Dezvoltare Locală.