Comisarul argeșean Florian-Sorin Mărgărit, locul I la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Comisarul argeșean Florian-Sorin Mărgărit, locul I la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI. Comisarul Mărgărit Florian-Sorin, din cadrul Serviciului pentru Investigare a Criminalităţii Economice Argeş a obţinut locul I, la Campionatul de Atletism şi Cros al M.A.I., desfăşurat în perioada 21-24 septembrie 2021, în municipiul Târgu-Jiu.

Competiţia, organizată de Centrul Cultural al M.A.I., a reunit la start peste 150 de cadre din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, care şi-au etalat performanţele sportive în cadrul a 23 de probe.

„Colegul nostru a participat la proba de 100 m atletism, la categoria de vârstă 35-45 de ani, situându-se pe primul loc. Nu este pentru prima dată când poliţistul participă la acest concurs, de-a lungul anilor, încă din 2009 (aproape în fiecare an), performanţele fizice ale ofiţerului fiind recunoscute şi răsplătite cu locuri pe podium, de fiecare dată. Îl felicităm pe colegul nostru pentru rezultatele obţinute şi îi dorim mult succes în activităţile viitoare!” este mesajul colegilor din IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here