În perioada sărbătorilor de iarnă poliţiştii argeşeni vor acţionat zilnic pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, pentru prevenirea si descurajarea faptelor de evaziune fiscală şi pentru protejarea cetăţenilor şi a mediului de afaceri împotriva faptelor de comerţ ilicit.

În data de 8 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi cei ai structurilor de Ordine Publică au acţionat în centrele comerciale şi pieţele alimentare din judeţ pentru depistarea şi sancţionarea faptelor de comerţ ilicit.

Până la această oră, poliţiştii au controlat 21 de societăţi comerciale şi 5 persoane fizice care desfăşurau acte de comerţ şi au constatat două infracţiuni economice.
Totodată aceştia au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4400 de lei şi au confiscat alcool, ţigarete şi sume de bani.

Valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 3750 de lei.

Activităţile poliţiştilor argeşeni vor continua în perioada următoare, în contextul acţiunii naţionale ,,Sărbători de Iarnă în Siguranţă!”, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor prin verificarea legalităţii activităţilor comerciale desfăşurate cu produse specifice sărbătorilor de iarnă.
                                                      

Comments

comments

DISTRIBUIȚI