Cofetăria Mierea Albinei din Piteşti: Prăjituri ca la mama acasă, respectând rețete tradiționale. Dulciurile făcute cu dragoste

Cofetăria Mierea Albinei a fost înființată de Cristina şi Florin Popescu din dorința de a dovedi că atunci când faci lucruri cu pasiune, suflet şi responsabilitate ele ies nu doar foarte bine, ci şi foarte delicioase.

La Cofetăria Mierea Albinei, fiecare prăjitură este creată pentru a spune o poveste: povestea gustului adevărat respectând rețete tradiționale, folosind ingrediente naturale.

De ce să alegi Cofetăria Mierea Albinei:

Cristina Popescu: „Întotdeauna m-a pasionat arta cofetăriei și mi-a plăcut să experimentez cât mai mult, mai ales ca, în familia mea, putem vorbi de deja de o tradiție. Așa suntem noi, doi oameni veseli si prietenoși care au o pasiune comuna: dulciurile făcute cu dragoste. Am plecat la drum cu ideea de a face prăjituri ca la mama acasă, respectând rețete tradiționale, folosind ingrediente naturale ca lapte, ouă, unt, făină, tocmai pentru a crea gustul acela bun din copilărie: texturi catifelate, blaturi pufoase, moi, însiropate, fructe parfumate şi dulci, îmbinări creative de arome, parfum de proaspăt şi de dulce”.

Ce preferă cel mai mult clienţii de la Cofetăria Mierea Albinei:

Cristina Popescu: “Dacă ar fi să vorbesc despre un top al preferințelor clienților, aş pune pe primul loc, cozonacul, pufos şi extrem de delicios care este potrivit atât în zi de sărbătoare cât şi la sfârșit de săptămână când toţi membrii familiei au chef de ceva bun şi dulce şi vor să se simtă răsfățați. Clienții care au apucat să ne cunoască au devenit în timp „de-ai casei” şi vin mereu să „se îndulcească” cum spun ei. Îi cunoaștem după zâmbete, atunci când intră in cofetărie”.

Calitate şi savoare la Cofetăria Mierea Albinei:

Cristina Popescu: “Oferim produse clasice care să ne aducă în prezent bucuria trecutului precum amandine şi savarine, dar şi produse moderne, care ne răsfață cu rafinamentul şi eleganţa lor precum mousse cu ciocolată belgiană, macarons, bezea făcută cu răbdare, reducții de fructe.

Toate aceste produse le puteţi găsi la cofetăria Mierea Albinei din Piteşti, Strada Sfânta Vineri 55 A sau prin proprie distribuție, în cele mai optime condiții la orice tip de eveniment. Comenzile se pot face la numărul de telefon: 0724 720 072.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here