CNAIR cauta firmă de pază pentru autostrazi. Valoarea totală a contractului este de 4.380.000 de lei, fara TVA

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitatie pentru a achizitiona servicii de paza pentru sectia de autostrazi, incepand cu Bucuresti-Pitesti (A1), contractul urmand sa fie atribuit pe o perioada de 21 de luni.

Potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)a demarat oi licitatie pentru a achizitiona servicii de paza pentru sectia de autostrazi, contract cu o valoare de pana la 4.380.000 de lei, fara TVA.

Frecvenţa şi valoarea contractelor ce vor fi atribuite în cadrul acordului cadru este de minimum un contract subsecvent pe an, iar valoarea, fără TVA, a celui mai mare contract subsecvent, este de 2,5 milioane lei.

”€Ofertantul va demonstra că a prestat, în ultimii trei ani, servicii similare a căror valoare cumulată a fost de minimum 1,2 milioane lei, fără TVA, la nivelul unui/mai multor contracte” se arată în anunţ.

Termenul limita pentru depunerea de documente sau pentru acces la documente este 26 aprilie 2018, iar termenul pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare 27 aprilie.

Data limita de evaluare a ofertelor este 27 august anul acesta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here