CNAIR a înregistrat 9 ofertanți pentru continuarea lucrării de modernizare a DN 73

CNAIR a înregistrat nouă ofertanți pentru continuarea lucrării de modernizare a #DN73 Pitești – Râșnov – Bran- Brașov, sectorul #Câmpulung– Brașov!

💯Guvernarea PSD s-a ținut de cuvânt și a făcut licitația pentru acest tronson cu o lungime de 74 de kilometri din județele #Argeș și Brașov cu o valoare de aproximativ 750 de milioane de lei și, conform calendarului CNAIR, anul acesta va fi emis ordinul de începere a lucrărilor pe reabilitarea acestui sector de drum.

‼️În urmă cu 10 ani, tot sub guvernare PSD, a fost realizată asfaltarea DN 73, după care lucrările s-au stopat la jumătate și nu au mai fost făcute demersuri de celelalte guvernări. Licitația de execuție a lucrărilor vizează o lungime totală de 74 de kilometri, din care 48 de kilometri în zona Câmpulung-Fundata.

💯 Pe lângă eforturile uriașe pe care Consiliul Judetean Argeș le depune pentru modernizarea drumurilor județene, subliniem și că pe zona de drumuri naționale Ministerul Transporturilor și Infrastructurii România, prin CNAIR – Direcția Regională de Drumuri București, realizează cele mai ample investiții de la realizarea Centurii Piteștiului încoace.

Infrastructura este o prioritate.

Mă bucur că și județul #Argeș, grație echipei pe care o avem, beneficiază de investiții importante și de la Ministerul Transporturilor, grație colaborării deosebite pe care o avem cu ministrul Sorin Grindeanu.

💯 DN 73 (care este și drumul european E574) este un drum strategic în țara noastră încă din istorie și este unul dintre cele mai importante drumuri turistice din țară.” – Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Date tehnice:

✅Lungimea totală: 74,20 km, împărțit în două loturi:

✅ LOT 1 km 54+050 – km 92+000, care cuprinde sectorul de pe teritoriul județului Argeș (Câmpulung – limita dintre județele Argeș și Brașov);

✅ LOT 2 km 92+000 – km 128+250, care cuprinde sectorul de pe teritoriul județului Brașov (limita dintre județele Argeș și Brașov – intrarea în municipiul Brașov). �

✅Valoare totală lucrări: aproximativ 750 milioane lei�

✅Valoare lucrări în Argeș: aproximativ 495 milioane lei

✅ Termen de execuție: 18 luni

✅Lucrările vizează: ranforsare și lărgire a carosabilului la minim 7 m, modernizarea a 13 poduri ( dintre care 8 în Argeș), resistematizarea a 21 de intersecții, numeroase lucrări de consolidare, respectiv refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale, precum și lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.

‼️Ofertele de la constructori conform depunerii în SEAP:

💢 Ofertant unic: ONUR TAAHHUT TAŞIMACILIK INŞAAT TICARET VE SANAYI A.Ş., Lot: 2 (Brașov)

💢 Ofertant unic: ANTREPRIZA DE REPARATII SI LUCRARI A R L CLUJ, Loturile: 1, 2 (Argeș și Brașov)

💢 Ofertant unic: ONUR TAAHHUT TAŞIMACILIK INŞAAT TICARET VE SANAYI A.Ş., Lot: 1 (Argeș),

💢 Ofertant unic: SELINA S.R.L., Lot: 1 (Argeș)

💢 Ofertant unic: VIAROM CONSTRUCT, Lot: 2 (Brașov)

💢 Asociere: ING SERVICE S.R.L. (Leader), Dömper, Duna Constructii Ro, VALDEK IMPEX S.R.L., Loturile: 2 (Brașov)

💢 Asociere SC GROUP CONCIF SRL (Leader), CHIRULLI ANDREA, DONAU GARTEN S.R.L., Loturile: 1, 2 (Argeș și Brașov)

💢 Asociere: GROMA HOLD LTD (Leader), EVROPEISKI PATISHTA, SC GOTT STRASSE SRL, PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L., Lot: 1 (Argeș)

💢 Asociere: BOG’ART (Leader), TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A., ALPENSIDE, Lot: 1 (Argeș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.