Astăzi, 29 iunie, la Ministerul Tineretului și Sportului, a avut loc o întâlnire de lucru a ministrului Sportului, Ionuț Stroe, cu reprezentanții federațiilor sportive – sporturi de echipă: domnul Gheorghe Vișan – Federatia Romana de Volei, domnul Alexandru Dedu – FRH – Federația Română de Handbal și Alin Petrache – Federatia Romana de Rugby.

Începând de azi, 29 iunie 2020, pot fi reluate activitățile sportive (antrenamente/participare la competițiile oficiale), cu respectarea prevederilor ordinului comun între Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății 619/1077 din 12.06.2020.

De asemnea, începând de azi, își pot relua activitatea și cluburile sportive școlare. “Mă bucur că putem să facem acest anunț, al reluării activităților în unitățile de învățământ cu program sportiv integrat și suplimentar, întrucât sportul deține un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Au fost multe discuții referitoare la acest subiect, însă deciziile noastre au avut tot timpul în prim-plan siguranța copiilor și a tinerilor. De aceea, sunt încrezătoare că în urma acestui dialog deschis cu Ministerul Tineretului și Sportului se vor concretiza proiecte importante pentru tinerii care vor să facă sport, proiecte pe care le vom anunța curând” a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie.

Comments

comments