Având în vedere situația excepțională creată la nivel mondial din cauza pandemiei, la nivelul Clubului Sportiv Real Bradu s-a luat decizia de a nu mai participa la meciurile de fotbal din această ediție de campionat din mai multe motive care au fost profund analizate în cadrul clubului.

”Pentru a participa la meciurile respective era obligatoriu să respectăm protocolul medical impus de Ministerul Sănătății și Federația Română de Fotbal, același protocol care se impune și la Liga I și a II-a. După cum bine observăm nici echipele de Liga I nu îl pot respecta, Dinamo și CFR Cluj ajungând focare de infecție: Dinamo cu 21 de cazuri de COVID-19, CFR CLUJ – 14 cazuri și Craiova – un caz.

Mi se pare aberant să ni se impună un protocol medical care se aplică la Liga I, nouă, o echipă de amatori de Liga a IV-a. Sancțiunile pentru nerespectarea protocolului medical sunt uriașe, putând ajunge până la 100.000 de lei. Nu putem cheltui sute de milioane de lei vechi pentru testări COVID-19 și amenzi, bani care nu au fost prevăzuți în buget la începutul anului.

În plus am avut și o ședință în cadrul secției de fotbal seniori în care unii dintre jucători au refuzat să se testeze pentru COVID-19 din motive personale, având în vedere și situația din județul nostru care se degradează. Jucătorii noștri sunt amatori pe lângă fotbal, 90% din băieți lucrează și ar fi avut probleme la locul de muncă în cazul carantinării echipei”, declară Ionuț Nae, directorul Clubului Sportiv Real Bradu.

”Considerăm că sănătatea noastră și a familiilor este foarte importantă”

”Decizia am luat-o împreună, ne-a fost foarte greu, dar considerăm că sănătatea noastră și a familiilor este foarte importantă, iar pe termen lung este cea mai potrivită pentru club. Sper ca totul să revină la normal cât mai rapid și anul viitor să reușim să ne îndeplinim obiectivele”, declară Ionuț Nae, directorul Clubului Sportiv Real Bradu.

Comments

comments