Clubul FC Argeș a pus în vânzare şi cardurile pentru Tribuna Zero a stadionului Nicolae Dobrin

1,064 views

Clubul FC Argeş a pus de în vânzare de joi, 2 august, şi cardurile de acces pentru Tribuna Zero a stadionului Nicolae Dobrin. Acestea costă 300 lei în zonele laterale şi 500 lei în zona centrală şi sunt valabile pentru cele 19 partide ale echipei FC Argeș din sezonul competiţional 2018-2019.

De asemenea, FC Argeş a pus în vânzare de acum câteva săptămâni abonamentele pentru acest sezon, iar de astăzi şi bilete pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11, de pe propriul teren, cu CS Baloteşti, din prima etapă a noului sezon competiţional. Abonamentele sunt valabile pentru cele 19 partide de pe propriul teren ale echipei Fc Argeș şi costă 80 de lei. Preţul unui bilet de intrare pe stadionul Nicolae Dobrin este de 5 lei, iar pensionarii, studenţii, copiii şi elevii plătesc doar 2 lei.

Atât abonamentele, cât şi biletele sunt valabile pentru următoarele sectoare ale stadionului Nicolae Dobrin: Peluze, Tribuna 1 şi Tribuna 2. Abonamentele, cardurile şi biletele pot fi procurate joi, 2 august şi vineri, 3 august, de la sediul clubului, situat pe bulevardul Petrochimiştilor, cartierul Prundu, lângă terenurile de tenis de câmp.

Programul caselor de bilete:
Luni – Vineri, orele 9-12 şi 15-18

Comments

comments