Clinik Med Piteşti, cea mai performantă clinică de ginecologie, dermatologie şi medicină internă oferă pacientelor pachete de servicii pentru diverse probleme de sănătate

Clinik Med este clinica din Piteşti unde găsiţi cabinete medicale cu următoarele specializări:
 ・Obstetrică – ginecologie
 ・Dermato-venerologie
 ・Dermato-cosmetică
 ・Medicină internă
 ・Ecografii generale ( 3D şi 4D )
oferite de unii dintre cei mai recunoscuţi medici la nivel naţional cu o vastă experienţă în domeniul fertilităţii şi nu numai.

Oferta clinicii se bazează pe pachete medicale oferite pacienţilor cu probleme în domeniile menţionate Astfel, puteţi accesa pachete cum ar fi  „Mezoterapie – rejuvenare facială”, „Află că eşti bine”, pachete pentru screening de col uterin, menopauză sau ginecologie, dar şi pentru urmărirea sarcinii pe trimestre sau morfologie fetală. De asemenea, este disponibil şi pachetul „Preconcept”, dedicat femeilor ce au în plan o sarcină în viitorul apropiat, pachet ce include chiar şi alegerea sexului!

„Clinik Med este situată lângă Prefectura Piteşti, chiar în centrul oraşului. Vă aşteptam într-un mediu ambian curat, elegant şi familial, într-o locaţie modernă, dotată cu aparatura medicală de ultimă generaţie. Punem mare preţ pe sănătatea pacienţilor noştri, iar scopul nostru principal este să realizăm acte medicale de înaltă calitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here