Clinica LUY ESTHETIC ART reuneşte sănătatea şi frumuseţea într-un spaţiu modern din Piteşti, cu accesibilitate din toate zonele oraşului.

În cadrul Clinicii LUY ESTHETIC ART, medici specialişti pot diagnostica şi trata afecţiunile care intră în sfera chirurgiei plastice şi medicinii dentare.

Printre procedurile pe care specialiştii clinicii le oferă numără şi tratamententul rejuvenarea cu celule proprii sau TERAPIA VAMPIR.

Dr. Sidharth Gupta

Tehnica PRP –€ PLATELET RICH PLASMA –€ sau rejuvenarea cu celule autologe (ACR)–€ concentrat trombocitar activat din plasma proprie

Tehnica este una simpla, rapidă şi sigură. Constă în recoltarea de sânge venos care, prin centrifugare, duce la separarea de plasma concentrată în trombocite şi factori de creştere implicaţi în stimularea şi formarea de noi fibre de colagen. Plasma obţinută se activează şi se reinjectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin.

Este o nouă abordare care vine în întâmpinarea pacienţilor ce doresc o metodă naturală şi sigură pentru rejuvenarea cutanată, aceasta făcându-se cu celule autologe (proprii).

Platelet-Rich Plasma (PRP) a fost utilizat încă din 2006 în medicina estetică pentru rejuvenare şi încetinirea procesului de îmbătrânire, prin aplicaţii locale de plasmă autologă. Recent, ACR-PRP a revoluţionat metoda, prin stimularea celulelor stem rezidente de către factorii de creştere eliberaţi de către propriile trombocite introduse în derm prin injectarea plasmei activate.

Studiile ştiinţifice sprijină utilizarea PRP pentru cresterea în volum şi regenerarea ţesuturilor dure şi moi. PRP este sursa concentratului trombocitar prezent în sânge. În afară de implicarea în coagularea sangvină, trombocitele eliberează factori de creştere implicaţi în autorepararea tisulară, ceea ce permite organismului să se vindece mai rapid şi eficient. Deoarece se foloseşte plasma autologă nu există riscul transmiterii de boli, al anafilaxiei sau neoplaziilor.

Funcţiile factorilor de creştere eliberaţi se regăsesc în: creşterea producţiei de colagen, recrutarea altor celule la locul injectării, iniţierea angiogenezei (formarea de noi vase de sange), inducerea diferenţierii celulare, mineralizare osoasă, formarea matricei extracelulare.

Studiile au arătat un grad ridicat de rejuvenare la persoanele cu grad mediu de foto şi crono-îmbătrânire. Selecţia atentă a pacienţilor este foarte importanată iar afecţiunile cutanate cronice la nivelul ariei de tratat exclud terapia. Îmbunătăţirea tonusului şi a texturii cutanate se produc continuu în decursul a 3 săptămâni de la injectare. Pentru consolidarea rezultatelor, se poate efectua o a doua sesiune la 4 saptămâni. Se recomandă 2 sesiuni pe an.

Procesul este:
・ SIGUR şi fiziologic activ
・ Recuperarea este simplă şi rapidă
・ Poate fi utilizat în mai multe zone (faţă, gât, decolteu, mâini)

Cat timp dureaza procedura? Aproximativ 45 minute – până la 1 oră.

Ce zone pot fi tratate? Aria din jurul ochilor, obraji şi zona mediofacială, pielea de la nivelul gâtului, pomeţi şi zona submalară, mâini, decolteu, alte zone

Efectele secundare pentru ACR-PRP în rejuvenarea facială sunt minime. Este posibil să apară un minim edem sau o discretă înroşire pentru 12-24 ore. Unii pacienţi pot experimenta o uşoară cefalee. Efecte modeste: unii pacienţi pot simţi senzaţia de slăbiciune iar la locul venopuncţiei poate apărea o echimoză ce poate persista 2-3 zile. Reacţiile severe sunt foarte rare: în unele cazuri poate aparea o reacţie celulitică ce se tratează cu antibiotice şi aplicaţii cu gheaţă. Infectiile secundare sunt o complicaţie extrem de rară.

Nu există timp de recuperare şi nu apar anafilaxii!

Criterii de excludere pentru ACR-PRP
・ Persoanele cu afecţiuni cutanate cronice (Lupus eritematos, porfiri, alergii )
・ Neoplazii, boli metabolice şi sistemice severe, disfuncţii plachetare (boli hematologice), tratamente anticoagulante, sepsis.

Ce aşteptări avem de la această terapie?

Rezultatele sunt vizibile chiar după terapie, iar îmbunătăţirea texturii şi tonusului cutanat continuă în următoarele luni după tratament.

Produsele de întreţinere recomandate de medic ajută la menţinerea rezultatului.

Tenul cu un grad avansat de ridare, tenul persoanelor care fac abuz de alcool şi cofeină va avea o îmbunătăţire modestă. Cicatricile adânci nu răspund adecvat la tratament.

În vederea stabilirii indicaţiei de tratament pentru alopecie este necesar să vă programaţi la o consultaţie. În momentul consultaţiei se va face o evaluare şi se va stabili indicaţia de tratament.

PROGRAM
Chirurgie Plastică
L – €V: 15:00 –€ 24:00
S: 09:00 –€ 14:00
D: Închis

LUY ESTHETIC ART
B-dul Republicii, bl. 2 IRTA, parter, Pitesti, Arges
Tel.: 0770 957 355
0348 405 224
E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Comments

comments