CEZ: Clienții noștri seniori au fost sărbătoriți în Centrele de Relații cu Clienții CEZ cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

0
556

800 de flori au bucurat privirea clientilor seniori care au vizitat Centrele de Relatii cu Clientii CEZ. Si anul acesta, Grupul CEZ in Romania s-a alaturat initiativei internationale Flori pentru suflet, oferind un semn al aprecierii persoanelor varstnice din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea care au trecut pragul Centrelor de Relatii cu clientii in perioada 29 – 30 septembrie.

Centrele de Relatii cu Clientii CEZ din municipiile resedinta de judet din aria de operare a Grupului CEZ in Romania s-au pregatit de sarbatoare pentru al doilea an consecutiv cu ocazia Zilei Internationale a Varstnicilor. 80 de angajati CEZ, au devenit mesagerii campaniei Flori pentru suflet, daruind 800 de flori si mesaje de felicitare seniorilor.
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice nu i-a ocolit nici pe cei 152 de bunicuti aflati in grija Centrului de Ingrijire si Asistenta Pitesti din cartierul Gavana, municipiul Pitesti, care au fost sarbatoriti vineri de catre voluntarii CEZ. Impreuna am petrecut o zi plina de muzica, veselie si flori.
Actiunile desfasurate cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice fac parte din programul „Niciodata Singur” desfasurat de Asociatia Niciodata Singur – prietenii varstnicilor cu scopul de a lumina si imbunatati conditiile de viata ale varstnicilor peste 65 de ani aflati in risc de izolare sociala, singuratate si saracie.

Grupul CEZ in Romania ramane devotat actiunilor care aduc un gest de apreciere celor mai in varsta membrii ai comunitatii oferind sprijin pentru al doilea an consecutiv campaniei Flori Pentru Suflet.

Initiativa  Flori pentru suflet  din Romania urmeaza campania la nivel mondial a Federatiei si Asociatiei les petits frères des Pauvres, alaturandu-se unor tari precum Franta, Irlanda, Spania, Germania, Canada si SUA in lupta impotriva izolarii sociale a persoanelor varstnice. 

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here