„Clasa cu zâmbete” de la Școala Șerboeni, renovată prin donații și muncă voluntară de angajații Adient Trim Pitești

Cu puțin de la fiecare, se face suficient de mult pentru a începe schimbarea, cu implicarea fiecăruia se pot realiza lucruri importante, spre binele tuturor! Ca de multe alte ori până acum, salariații ADIENT TRIM Pitești au decis, înainte de sărbătorile de iarnă, să realizeze încă o acțiune de implicare socială cu un rezultat concret, vizibil.

Sub umbrela proiectului „Clasa cu zâmbete”, tema aleasă de această dată a fost renovarea unei săli de clasă într-un loc lipsurile sunt multe și unde implicarea lor ar putea face o diferență majoră. Totul, pentru ca micuții să aibă o șansă în plus la educație și la dezvoltare.

Locul ales a fost în comuna Buzoești, Școala Gimnazială Vulpești – Structura Șerboeni.

Munca a fost voluntară, iar fondurile necesare au fost adunate la „Licitația Toamnei”, o altă acțiune realizată în interiorul fabricii. Angajați au adus fiecare din bunătățile gospodăriilor proprii iar colegii au licitat pentru a le cumpăra.

Beneficiind și de sprijinul conducerii societății și a partenerilor, în lunile  noiembrie și decembrie, mai mulți voluntari  din rândul angajaților au transformat total o sală de clasă obișnuită într-un mic paradis pentru cei mici. Parchetul a fost schimbat, pereții înnoiți cu culori vesele și multe decoruri, toate lucrurile frumos aranjate în dulapuri noi.

Elevii clasei pregătitoare au acum la dispoziție, grație donațiilor, o tablă nouă, mai multe calculatoare, imprimantă, retroproiector și multe materiale educative noi și moderne.

Conducerea și cadrele didactice ale unității mulțumesc angajaților firmei ADIENT din Pitești pentru gestul lor, mai ales în numele principalilor beneficiari ai educației-elevii. Ne bucură mult că acum aceștia pot să studieze într-un mediu adecvat vârstei lor iar activitatea de voluntariat a angajaților va face o diferență majoră în  procesul instructiv-educativ al copiilor. Vă dorim multă putere de muncă, sănătate și succes în tot ce vă propuneți să realizați!” este mesajul transmis de doamna director a școlii, prof. Tatiana-Florica STOIAN-PREDA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here