În perioada 30 octombrie-2 noiembrie poliţiştii din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat pe drumurile din Argeș cu trafic auto intens pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

În cele 4 zile au fost constatate 12 infracţiuni la regimul rutier (3 pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, 4 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, 2 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, una pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar două pentru alte infracţiuni), potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Au fost date 379 de amenzi, în valoare totală de peste 116.000 de lei (dintre acestea, 147 pentru nerespectarea regimului de viteză, 14 pentru consum de băuturi alcoolice, 4 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată și 21 pentru abateri săvârşite de căruțași).

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 39 de permise de conducere, dintre care 15 pentru consum de băuturi alcoolice, 14 pentru viteză şi 10 pentru alte abateri.

Comments

comments