Ciobanii argeșeni livrează miei și în București. Vezi care sunt prețurile. Ciobanii din Argeș și-au scos mieii la vânzare pe Internet. Prețurile sunt asemănătoare celor de anul trecut. Pe site-urile de profil din județ găsiți diverse oferte, iar prețurile pornesc de la 9 lei kilogramul de miel în viu și 20 de lei tăiat. Pastrama se vinde cu 20 – 22 de lei kilogramul.

Cei mai ieftini miei îi găsim la Curtea de Argeș, 9 lei kilogramul în viu. De asemenea, unii vânzători asigură transportul la domiciliu, în Pitești și chiar și în București. ”Vând miei 40 – 50 de bucăți. Prețul este 12 lei/kg în viu sau 20 lei/kg tăiat. Mieii sunt crescuți cu mâncare ecologică, iar greutatea lor variază între 15-30 kg. La o cantitate mai mare se pot livra atât în Pitești, cât și în București”, precizează un domn din comuna argeșeană Cotmeana.

Vând miei pentru Paște, 20 ron kg carcasa, Mieii și iezii se pot vedea și alege în comuna Hârsești. jud Argeș. Preluăm comenzi și livrăm și în Pitești. Avem miei de la cei mai mici la cei mai mari. Pentru cantități mai mari, prețul este discutabil”.

Miei de vânzare, rasă de carne, țigaie și carabaș. Hrăniți cu nutreț natural și ecologic. Preț: 10 lei kilogramul”, spune un gospodar din comuna argeșeană Cetățeni.

Vând miei pentru Paște, crescuți 100% natural, oile hrănite cu fân și grăunțe naturale. Prețul este de 20 lei/kg pentru mieii tăiați și 10 lei/kg pentru cei vii. Clientul își poate alege mielul după mărime”, precizează un cioban din Domnești.

Comments

comments