Cine va fi candidatul PSD la Primăria Pitești

Organizația Municipală a PSD Piteşti va decide, în cel mai scurt timp, candidatul pentru funcția de primar al Piteştiului. După cum declară liderii din județ, cele două variante sunt: actualul primar Cornel Ionică și Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Candidatul pentru Primăria Pitești îl va alege Organizația Municipală. În momentul de față nu există decât două variante: actualul primar Cornel Ionică sau eu. În cazul în care va candida domnul Cornel Ionică din nou la Primărie, sprijinul meu va fi total, așa cum a fost și data trecută. Dar, dacă voi fi eu candidat la Primăria Pitești vă asigur că domnul Ionică va face campanie pentru mine cum a făcut-o pentru dumnealui. Știu ce am vorbit cu dumnealui! Urmează ca în perioada imediat următoare să stabilim cine candidează și să vă anunțăm”, transmite Cristian Gentea, președinte PSD Pitești.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a precizat că actualul primar este un om important în partid, însă sunt șanse ca acesta să nu mai dorească să candideze: „Gentea este cea mai bună soluție. Gentea va fi candidatul nostru pentru primărie”, a declarat Mînzînă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here