Luni, 9 ianuarie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru stingerea a cinci incendii.
La ora 09.17, două echipaje cu două autospeciale  cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD  de la Secția de Pompieri Costești și Punctul de Lucru Stolnici  au  intervenit în comuna Bârla, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, cu o autospecială.
A ars: acoperișul casei pe o suprafață  de aproximativ 50 mp.
Sursa probabilă: jar sau scântei.
Împrejurarea: jar căzut din sistemele de încălzit;

La ora 15.23, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detașamentul de Pompieri Pitești  a  intervenit în municipiul Pitești, strada Piatra Craiului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, cu posibilități de propagare la casă.
Au ars: acoperișul bucătăriei pe o suprafață de aproximativ 20 mp și 10 mp termoizolație.
Sursa probabilă: flacără.
Împrejurarea: aparat de gătit nesupravegheat.

La ora 18.54, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detașamentul de Pompieri Pitești  a  intervenit în comuna Mălureni, sat Bunești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.
A ars: funinginea de pe coș.
Sursa probabilă: scântei.
Împrejurarea: coș de fum necurățat de funingine.

La ora 21.58, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr  a  intervenit în comuna Dragoslavele, sat Suseni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.
A ars: funinginea de pe coș.
Sursa probabilă: scântei.
Împrejurarea: coș de fum necurățat de funingine.

La ora 23.56, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă  de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung – Punctul de Lucru Rucăr  a  intervenit în comuna Aninoasa, sat Tutunaru, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.
A ars: funinginea de pe coș.
Sursa probabilă: scântei.
Împrejurarea: coș de fum necurățat de funingine.

Comments

comments