Persoane bănuite de furt calificat identificate de poliţiştii argeşeni. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti le-au identificat pe S.D., de 49 de ani şi S.A., de 47 de ani, ambele din comuna Băiculeşti şi pe C.C.T., de 32 de ani, C.G.F., de 20 de ani şi o minora de 16 ani, toate din comuna Merişani, care erau constituite în grup în vederea săvârşirii de fapte antisociale. Poliţiştii au stabilit că, în timp ce acestea se aflau într-un mijloc de transport public, S.D. ar fi încercat să sustragă un portofel din buzunarul unui tânăr de 20 de ani, din Piteşti.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat. Celelalte persoane identificate au fost sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei.

Poliţiştii vă sfătuiesc!

Când vă aflaţi în mijloace de transport în comun sau în locuri aglomerate păstraţi bunurile de valoare sau sumele de bani în buzunare interioare. Dacă aveţi genţi sau poşete, purtaţi-le în faţă. Dacă observaţi persoane cu comportament suspect, evitaţi să fiţi prinşi între mai multe persoane ale aceluiaşi grup. Dacă sunteţi victima unor infracţiuni, semnalaţi acest lucru prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenta 112!!

Comments

comments