Printre multele proiecte inițiate de curând la Royal Hospital, prin bunăvoința managementului unității spitalicești și a echipei medicale de chirurgi excepționali, spitalul se ocupă și de cazuri sociale, ale unor oameni care nu își pot permite accesul la operații salvatoare de viață, într-un spital privat, în condiții perfecte de siguranță.

”Cazul pe care vi-l prezentăm este al unui pacient diagnosticat cu tumoră malignă de colon, care a primit indicația de operație radicală, în cel mai scurt timp. Dr Dima Augustin nu a ezitat să se implice în acest caz și, deși tocmai se alăturase echipei chirurgicale Royal Hospital, și-a pus la dispoziția pacientului întregul talent chirurgical, gratis, pentru acest caz medical. Operația efectuată (hemicolectomie stângă) este o operație cu grad ridicat de dificultate, pentru care echipa operatorie, formată din 4 chirurgi și 3 asistente medicale, a depus un efort susținut timp de 4 ore. Calea de abordare a operației a fost cea laparoscopică, asigurând pacientului o recuperare postoperatorie mult mai rapidă decât în cazul unei operații clasice, abdominale”, potrivit reprezentanților Royal Hospital.

Cazurile sociale sunt deseori abordate la Royal Hospital, fără ezitare, de către medicii chirurgi de diverse specialități. Citește mai mult pe royalhospital.ro

Comments

comments