În noaptea de 20 spre 21 februarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un local de pe raza localității Bradu, se desfășoară un eveniment privat cu participarea unui număr mare de persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 22 de persoane care participau la un eveniment privat (onomastică), fără respectarea normelor de prevenire a răspândirii COVID -19.

În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar toți cei prezenți au fost legitimați și sancționați contravențional.

Polițiștii și jandarmii au aplicat 22 de sanctiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

De asemenea, documentația întocmită cu ocazia verificărilor a fost înaintată către Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale, conform competențelor.

Comments

comments