A trecut aproape un an de când au fost închise cluburile și dorul de petreceri este din ce în ce mai mare în rândul tinerilor din Pitești. Din dorința de a menține tradiția sfârșitului de săptămână, atunci când majoritatea ne întâlneam prin diferite locații din oraș, prietenii noștri de la MFM Dance au venit cu o idee ce încearcă să vă readucă aminte, într-un fel sau altul, de distracția de altădată din weekend.

Totul a început într-o vineri, 13 noiembrie, atunci când MC Dumis, DJ Vali Rusanescu și DJ Graphik au dat startul distracției în FM-ul local prin cel mai fresh proiect de radio: CHEF FACI IN WEEKEND, o emisiune de patru ore, cu invitați speciali și multă muzică bună mixată live din studioul MFM Dance.

La trei luni de la prima ediție, emisiunea a reușit să înregistreze cifre impresionante în ceea ce privește audiența, iar popularitatea acesteia crește de la weekend la weekend, demonstrând încă o dată că oamenilor le este dor de distracție și de evenimente.

Mai mult decât atât, acesta nu este singurul proiect interesant pe care l-a avut echipa MFM Dance, formată din MC Dumis, Vali Rusanescu, Dj Graphik, Cristina Lutu, Mirela Barbu și Flavius Rădoi. La finalul anului trecut au organizat și campania “Fii ajutorul lui Moș Crăciun! Ajută-ne să ajutăm!”, prin care, cu ajutorul ascultătorilor și a companiilor care au donat, aceștia au reușit să aducă o mare bucurie unui număr de peste 200 de copii din județul Argeș.

”CHEF FACI IN WEEKEND este o emisiune de divertisment prin care încercăm să readucem vibe-ul de weekend din cluburi în mașinile, casele sau chiar și in birourile oamenilor care ne ascultă în fiecare sfârșit de săptămână. Consider că acest proiect este unul inedit și pentru noi, cei care lucrăm ca DJ sau MC, pentru că în felul acesta am mai socializat față-n față, am mai șters praful de pe case-urile consolelor și ale microfoanelor și ne-am readus aminte cum era “într-o altă viață”, cum îmi place mie să spun”, transmite MC Dumis.

CHEF FACI IN WEEKEND poate fi ascultată în fiecare vineri și sâmbătă, de la 18:00 la 22:00, atât pe 105,7 FM, online pe www.mfmdance.ro și chiar și pe canalul de Youtube al radioului MFM DANCE.

Comments

comments