CFR Călători: Reduceri de până la 56% la călătoriile cu ”Trenurile Zăpezii”, în ianuarie şi februarie

902 views

CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie, reduceri tarifare atractive la „Trenurile Zăpezii”, care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Potrivit CFR Călători, reducerile se acordă pentru toate trenurile prezentate aici,astfel:
– 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.

-31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal, preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ, preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi, preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa:
– Online de pe www.cfrcalatori.ro ;
– De la automatele XsellKiosk din gări;
– De la automatele ZebraPay;
– Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
– De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Comments

comments