CFR Călători pune în circulație Trenurile Zăpezii

CFR Călători pune în circulație Trenurile Zăpezii. De luni, 10 ianuarie, compania CFR Călători pune în circulație Trenurile Zăpezii pentru stațiunile de pe Valea Prahovei și pentru Vatra Dornei, în județul Suceava.

Prețul biletelor scade cu 25%, oferta fiind valabilă de luni până joi.

Sunt 32 de garnituri InterRegio incluse în oferta Trenurile Zăpezii, cu rute care asigură legătura marilor orașe din țară cu stațiunile de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.
Oferta Trenurile Zăpezii înseamnă practic o extindere a reducerilor la prețurile biletelor, acum valabilă doar pentru zilele de weekend, în paralel cu îmbunătățirea timpilor de călătorie, astfel încât, mai ales pentru cei care practică sporturile de iarnă, trenul să devină o alternativă mai atractivă la transportul cu mașina și cozile de pe DN 1.
Ada Meseșan, purtător de cuvânt CFR Călători: Tarifele pe Trenurile Zăpezii, care circulă între 10 ianuarie – 28 februarie, au o reducere de 25%. Asta înseamnă practic reduceri între 10, 15, până la 30 de lei, în funcție de traseu. La ora actuală, București Nord – Brașov costă aproape 50 de lei; cu Trenurile Zăpezii preţul este de 37 de lei. Cu trenul, în jur de o oră și 38 de minute, de exemplu, între București – Predeal; între București – Brașov, maximum două ore și 30 de minute.
Pe magistrala București – Brașov, linia de tren este modernizată până la Predeal, anul acesta urmând să fie lansată licitația și pentru refacerea tronsonului Predeal – Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.