CFR Călători face reducere la bilete! Ce condiții trebuie îndeplinite

CFR Călători reamintește clienților săi că dispune de un sistem electronic integrat și variat de vânzare a legitimațiilor de călătorie: de la casele de bilete, prin intermediul automatelor de vânzare din gări, online de pe site-ul cfrcalatori.ro și din aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”, etc.

Prin vânzarea online a biletelor de călătorie, respectiv prin intermediul automatelor din gări și a aplicației pentru telefon se facilitează achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea cerințelor publicului călător, din data de 9 mai 2022, CFR Călători va oferi o reducere de 5% din tariful de transport, la cumpărarea de bilete de tren preț întreg, achiziționate prin aceste trei canale de vânzare: 

Automatele de vânzare bilete din gări oferă o gamă largă de servicii:

  • Informarea călătorilor cu privire la mersul trenurilor (orele de plecare şi sosire a trenurilor)
  • Cumpărarea biletelor şi a abonamentelor (săptămânale și lunare) cu o anticipaţie de maxim 30 de zile, inclusiv pentru călătoria de întoarcere
  • Achiziționarea de bilete CFR preţ întreg, copil, elev, bilete dus-întors, pentru toate clasele de rezervare inclusiv la vagon de dormit, cuşetă.

Clienții CFR Călători au la dispoziție automate de vânzare pentru achiziționarea legitimațiilor de călătorie în stațiile cu trafic important de călători: Aeroport Henri Coandă, Bucureşti Nord, București Basarab, Ploieşti Sud, Sinaia, Bușteni, Craiova, Timişoara, Arad, Cluj Napoca, Braşov, Predeal, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Iaşi și Constanța.

Biletele Online în trafic intern (bilete pentru adulți – denumite generic “bilete preț întreg”, bilete pentru adulți cu Cardul TrenPlus, copii, elevi, studenți, câini, bilete dus-întors, bilete pentru bicicletă) pot fi cumpărate cu cel puțin 6 ore înainte de plecarea trenului atât de pe site-ul companiei (www.cfrcalatori.ro), cât și de la distribuitorii autorizați (agenții de turism). Excepție fac călătoriile la vagoanele de dormit/cușetă, precum și pe relația Aeroportul Henri Coandă – București Nord și retur, la care cumpărarea online a legitimațiilor de călătorie se face până la ora de plecare a trenului din stația de cale ferată de îmbarcare. 

Aplicația CFR Călători pentru telefon oferă o variantă rapidă de achiziție a biletelor online, direct de pe telefon, disponibilă în toate magazinele de aplicații: Google Play, Apple AppStore și Huawei AppGallery. Aplicația mobilă permite:

  • Cumpărarea mai rapidă a biletelor de tren
  • Primirea de notificări PUSH înainte de începerea călătoriei și înainte de sosire
  • Salvarea offline a listei comenzilor, dar și a PDF-ului biletului offline
  • Primirea de sugestii de stații în căutarea rutelor conform istoricului biletelor
  • Primirea de sugestii de stații în apropiere pe baza locației telefonului.

Aplicația oferă o interfață intuitivă prin care utilizatorii au acces rapid la achiziționarea biletelor standard, dus-întors, dar și selectarea paturilor pentru vagoanele tip cușetă, adăugarea biletelor pentru animale de companie sau de bicicletă. Aplicația este orientată către clienți și vine în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor acestora.

Oferta de reducere de 5% din tariful de transport la biletele preț întreg, nu se cumulează cu alte facilităţi sau reduceri oferite de CFR Călători și se supune unor termene și condiții, fiind aplicată în funcție de posibilitățile tehnice de funcționare și disponibilitatea canalelor de vânzare menționate.

Sistemele de vânzare legitimații de călătorie prin cele trei canale  (automatele de vânzare bilete din gări, biletele online în trafic intern și aplicația CFR Călători pentru telefon) vor afișa automat clientului cea mai bună ofertă, în funcție de datele selectate de acesta.

CFR Călători recomandă pasagerilor să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție din graficul unei zile și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 30 de zile, utilizând următoarele canale:

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.