CEZometrul, o aplicatie de măsurare a amprentei individuale asupra economiei şi mediului înconjurător. Vezi ce urme laşi în societate!

0
99

Fiecare dintre noi energizează mediul și oamenii din jurul său. Fie că avem o contribuție mai mare sau mai mică, fie că ne-am angajat recent sau suntem la finalul carierei, lăsăm o amprentă asupra economiei și asupra societății din România. Descoperă-ți impactul, pe baza vârstei și activității tale!

Cum poţi afla care este impactul tau în societatea românească?

Pasii sunt urmatorii:
・ utilizatorul acceseaza linkul (cezometru.cez.ro) unde se afla aplicatia;
・ isi activeaza camera foto sau isi incarca o fotografie tip selfie;
・ aplicatia realizeaza o „harta” a trasaturilor fetei si, utilizand algoritmi biologici specifici, identifica genul si varsta aproximativa a utilizatorului;
・ aplicatia configureaza profilul socio-economic si ecologic al utilizatorului (utilizand date statistice si aproximari rezultate din analizele facute publice de Institutul National de Statistica si EUROSTAT).

CEZometrul va fi activ pe tot parcursul anului si va putea fi accesat de pe orice tip de device – mobil, laptop, desktop, tableta, iar datele utilizatorilor nu vor fi stocate.

Aplicatia poate fi testata aici cezometru.cez.ro.

Raportul de impact integral poate fi consultat aici.
Principalele rezultate ale analizei pot fi regasite si intr-un infografic animat disponibil aici

Atenționare

Testul are la bază date ale Institutului Național de Statistică (INS) și ale Comisei Naționale de Prognoză (CNP). Interpretarea acestor date, așa cum este realizată de CEZometru, nu poate fi imputată în vreun fel Grupului CEZ în România sau altor părți implicate în realizarea și promovarea raportului de impact, fiind un exercițiu statistic.
Nicio informație cu caracter personal nu este stocată sau utilizată în scop comercial. Perioada de desfășurare a proiectului este până la data de 30 decembrie 2019.
Dacă nu vor fi respectate indicațiile de mai sus, pot exista diferențe de aproximativ +/-10 ani.
Imaginea selfie este o fotografie autoportret, realizată digital, similară pozei de buletin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here