CEZ Vânzare pune la dispoziţia consumatorilor din afara ariei tradiţionale de furnizare – Energie pentru profit

Furnizorul de energie CEZ Vanzare a organizat o serie de intalniri cu exponentii mediului de afaceri, in cadrul unei ample campanii de informare a consumatorilor privind avantajele si dezavantajele schimbarii furnizorului de energie electrica si gaze naturale in perioada 01 septembrie – 13 octombrie 2016.

Intalnirile au avut loc in Tulcea, Timisoara, Arad si Bucuresti si s-a derulat sub forma unui workshop educativ la care au participat consumatori interesati sa afle informatii despre optimizarea costurilor cu energia electrica, despre beneficiile unui contract cu un furnizor puternic si solutii de eficienta energetica. Moderator pentru aceste intalniri a fost Claudiu Serban, unul dintre cei mai apreciati editorialisti ai publicatiei Capital si prezentator al emisiunii Capital TV, care a facilitat interactiunea dintre vorbitori si audienta.

Pe parcursul evenimentelor, participantii au beneficiat atat de informatii referitoare la schimbarile de pe piata de energie oferite de catre reprezentantii CEZ Vanzare, cat si de informatii utile si recomandari in ceea ce priveste mediul de afaceri. In cadrul intalnirilor, cei care au pus la dispozitia participantilor si o alta viziune asupra mediului de afaceri au fost Marius Stefan si Dan Sefan –€ fondatorii Autonom Rent-a-Car si Felix Patrascanu –€fondator Fan Curier.

Odata cu liberalizarea pietei de energie si a celei de gaze naturale complet pentru agentii economici si gradual pentru cei casnici, acestia au dreptul sa isi aleaga furnizorul si pot negocia si incheia un contract pentru furnizarea energiei si/ sau a gazelor naturale direct cu acesta. Diferenta dintre furnizorii de pe piata o constituie orientarea catre client, transparenta, flexibilitatea in produsele si serviciile oferite in functie de nevoile clientului, inovatia care determina cautarea unor solutii noi pentru cresterea satisfactiei clientului. Toate acestea fac parte din viziunea CEZ Vanzare, care ofera clientilor sai dincolo de o relatie contractuala, un parteneriat care sa le aduca beneficii personalizate in propria activitate.
Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

Despre CEZ Vanzare
Parte din Grupul CEZ Romania, CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei, cu circa 1.420.000 de clienti, atat consumatori rezidentiali, cat si din zona de business si institutionali. CEZ Vanzare furnizeaza energie in 90% din judetele tarii, oferind clientilor sai pachetul dual energie electrica si gaz inca din 2008.
Furnizarea de energie electrica se face pentru toate nivelele de tensiune, IT, MT, JT, avand atat consumatori casnici finali, cat si consumatori industriali finali. Acestia din urma beneficiaza de tarife reglementate, dar si de tarife negociate.
In prezent, CEZ Vanzare are peste 1,4 milioane de consumatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.