CEZ Vânzare lansează CEZ Shop şi intră pe piaţa comerţului online, cu o ofertă specială pentru clienţii săi

756 views

CEZ Vânzare lansează CEZ Shop şi intră pe piaţa comerţului online, cu o ofertă specială pentru clienţii săi. CEZ Vanzare lanseaza primul magazin online de pe piata de energie din Romania, destinat clientilor actuali, dar si publicului larg. CEZ Shop ofera electrocasnice potrivite oricarei case, la preturi preferentiale, pe baza codului de client. Magazinul online a fost dezvoltat in parteneriat cu Bright Distribution.

Clientii CEZ Vanzare beneficiaza de un discount de 5% la orice produs comandat din CEZ Shop, valabil pe baza codului de client. Pe langa acesta, la fel ca publicul larg, clientii CEZ Vanzare au posibilitatea platii in rate fixe, datorita parteneriatului cu CETELEM. Cei interesati pot alege dintr-o gama larga de electronice si electrocasnice si pot gasi cu usurinta cele mai eficiente produse din punct de vedere energetic.

CEZ Shop a fost dezvoltat in parteneriat cu Bright Distribution si gazduieste in prezent peste 7000 de produse din portofoliile celor mai recunoscute branduri de electronice la nivel international, printre care Samsung, Acer, Apple, Asus, Beko, Bosh, Artic, Electrolux, Gorenje, HP, LG, Whirlpool, Toshiba, Zanussi, Philips S.A.. Gama de produse va fi extinsa in urmatoarele luni, in functie de nevoile clientilor CEZ Vanzare. In implementarea proiectului au fost investite numeroase resurse, atat financiare, cat si umane si de timp cu scopul de a oferi publicului o experienta completa in CEZ Shop.

Odata cu lansarea CEZ shop-ului, CEZ Vanzare isi completeaza strategia de a oferi servicii complete pentru casa, permitand accesul clientilor sai la solutii si produse complementare ofertei de energie sau gaze naturale, la preturi competitive.

„€Lansarea unui magazin online de electronice si electrocasnice reprezinta inca un pas in pozitionarea noastra ca furnizor de servicii complete; clientii nostri si nevoile acestora stau la baza inspiratiei noastre pentru produse si servicii noi, menite sa le usureze activitatile de zi cu zi”€ a declarat Cornelia Szabo, Presedinte al Directoratului CEZ Vanzare.

„€Utilizarea aparaturii eficiente din punct de vedere energetic minimizeaza exploatarea resurselor naturale, fie ca vorbim despre gaze naturale, petrol, carbune sau apa. Eficienta energetica sporeste conservarea acestor surse si poate fi privita ca un raspuns al dezvoltarii durabile. In plus, produsele electronice si electrocasnice ajung sa reprezinte, in multe dintre cazuri, peste 30% din valoarea facturilor lunare de energie. Este foarte important sa privim eficienta energetica nu doar ca pe o modalitate de a economisi resurse financiare, ci si ca pe o solutie de a reduce consumul de energie si de a proteja mediul inconjurator. Prin parteneriatul cu CEZ Vanzare ne dorim sa aducem un aport la ceea ce inseamna reducerea amprentei negative asupra mediului prin finantarea sustenabila a produselor electronice si electrocasnice de ultima generatie, eficiente energetic. In acest sens, Cetelem a creat un produs financiar dedicat, cu o dobanda avantajoasa, un produs care intareste angajamentul nostru de a credita responsabil si, in acelasi timp, de a ocroti mediul inconjurator”€ compleaza Bruno Leroux, CEO, BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti.

Echipamente smarthome, televizoarele de ultima generatie si frigiderele eficiente energetic sunt doar cateva dintre produsele disponibile in www.shop.cezinfo.ro.

Directia Comunicare si Marketing
CEZ Romania

Despre Grupul CEZ in Romania
Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin 8 companii –€・Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power. Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2017, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei, dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,3 milioane de clienti.

Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resita in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Despre Bright Distribution
Bright Distribution dezvolta solutii complet personalizate pentru clientii sai. Furnizeaza, implementeaza si intretine solutii la cheie folosind noile tehnologii pentru optimizarea activitatilor si a comunicarii. Detine in portofoliu si reprezinta producatori importanti precum: Dell, Lenovo, Acer, Samsung, Gigaset si a deservit clienti precum: Hilton, Crown Plaza, UPC, Megamall, Mercedes-Benz, Telekom, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii “Maria Sklodowska Currie”, Marriott, Orange, Radisson Blu, KFC , Blaxy Premium Resort, Mc Donalds, etc.

Despre Cetelem – www.cetelem.ro, o marca comerciala BNP Paribas Personal Finance
Incepand cu 1 martie 2018, Cetelem IFN S.A. a devenit – BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN S.A. si banca mama franceza BNP Paribas Personal Finance. Dupa finalizarea procesului de fuziune, activitatea comerciala din Romania a continuat sub brandul Cetelem, bine cunoscut publicului de credite de consum din Romania. Compania continua sa ofere clientilor sai servicii de credite de consum in magazin, carduri de creditsub sigla Mastercard, credite auto, credite de nevoi personale si servicii de brokeraj pentru asigurari. In cei peste 14 ani de cand este prezenta pe piata romaneasca, compania a servit peste 1,2 milioane de romani, oferind peste 1,8 milioane de credite.

Comments

comments