Prezent in calitate de partener la cea de-a doua editie a Festivalului RO-Wine | The Wine Festival of Romania, desfasurat pe 20 si 21 mai 2017 la Fratelli Studios, CEZ Vanzare a lansat o oferta de energie electrica si gaze naturale dedicata vinificatorilor autohtoni prezenti la eveniment.

Oferta CEZ Vanzare le asigura viitorilor clienti o reducere a facturii la energie electrica si gaze naturale si poate fi accesata pana pe 20 iunie 2017. Participantii la festival au avut ocazia sa afle mai multe informatii despre oferta la standul CEZ Vanzare, care a atras pe parcursul celor doua zile peste 2.000 de pasionati ai industriei vinului, dintre care si nume sonore din televiziune sau sport. De asemenea, in prima zi a festivalului, o parte dintre clientii CEZ Vanzare a participat la lansarea celui de-al doilea volum al ghidului The Wine Book of Romania si la turul dedicat al festivalului, in compania Marinelei Vasilica Ardelean, critic de vin si autor al cartii The Wine Book of Romania.

The Wine Festival of Romania reuneste vinurile de top romanesti, cunoscute in intreaga lume, cu sortimente internationale de prestigiu. Participantii au avut ocazia sa deguste peste 350 de vinuri atent selectionate, apartinand producatorilor autohtoni si internationali.

Comments

comments