CEZ Distribuție te invită la cea de-a 39 a ediție a Simfoniei Lalelelor

0
251

Ca și în edițiile anterioare, CEZ Distribuție se afăa printre susținătorii unui eveniment devenit tradiție, anul acesta între 22 – 24 aprilie având loc a 39-a editie a manifestării Simfonia Lalelelor.

Buna dispozitie va fi asigurata de muzica, expozitii, competitii  sportive si spectacole de sunete si lumini, inmiresmate de vedetele evenimentului: lalelele. Expozitia internationala dendro-floricola Simfonia Lalelelor transforma municipiul Pitesti si de aceasta data in „Olanda Romaniei” €fiind un semn al sosirii primaverii.

CEZ Distributie este un partener de traditie al Simfoniei Lalelelor si al activitatilor ce implica suportul comunitatii, fiind si in acest an sponsor principal pentru un eveniment care aduce flori, momente artistice si activitati sportive. Parada Florilor organizata in aceasta editie conduce iubitorii de frumos catre complexul expozitional „Casa Cartii”€unde spectacolul florilor va continua. Vizitatorii vor putea participa la o serie de manifestari artistice si culturale, fiind organizate spectacole de muzica pentru iubitorii muzicii clasice, ai folclorului, dar si ai muzicii moderne.

„Noptile Albe ale Simfoniei Lalelelor” permit participantilor sa se bucure de frumusetea florilor si dupa lasarea serii, acestia putand vizita expozitia dendro-floricola din Casa Cartii, Muzeul Judetean Arges si Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti. In aceasta editie nu sunt uitati nici iubitorii sportului carora li se ofera posibilitatea de a participa la Crosul Lalelelor, organizat pe distanta Parcul Trivale –€・Piata Primariei Municipiului Pitesti, sau la probele de triatlon organizate in parcul Lunca Argesului. Totodata pentru cei care nu doresc sa participe la competitie pot sa urmareasca si sa-si sustina favoritii la Cupele Simfoniei la fotbal, handbal, tenis de masa si sah, organizate pentru elevii claselor gimnaziale.

Mai multe informatii puteti gasi la http://www.simfonialalelelor-pitesti.ro/

CEZ Distributie este un partener de incredere al comunitatilor locale din zonele in care opereaza si sprijina initiativele culturale, aceasta fiind una dintre directiile de responsabilitate sociala ale companiei.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here