Am lansat inscrierile pentru Maratonul Olteniei 2016, 4X4 pentru corpul tau! Rezervă-ți locul la cursa preferată, de MTB (27 august) sau Trail (28 august) sau la amandouă!

Daca ai deja trecuta in calendar data MO 2016 si asteptai cu nerabdare inscrierile, acum e momentul. Anul acesta, inscrierile pentru cea de-a patra editie a celui mai important eveniment de mountain bike si trail running din Oltenia se pot face direct pe site-ul evenimentului www.maratonulolteniei.ro

Am pregatit pentru tine la Maratonul Olteniei 2016, un eveniment CEZ Romania, patru probe cu traditie, MTB Cross-country si Trail Running, fiecare cu cate doua variante de traseu.

Taxe

MTB 34 km:  50 RON sau 75 RON      
MTB 51 km:  50 RON sau 75 RON      
Trail Running 10,5 km: 45 RON sau 70 RON      
Trail Running 21,2 km: 45 RON sau 70 RON      
MTB & Trai: 80 RON sau 100 RON     

Inscrierile au fost deschise aici: http://www.maratonulolteniei.ro/inscrie-te

Suma stransa din taxele de participare, completata de CEZ Romania, va asigura dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea cu echipamente medicale vitale.

Urmariti indeaproape www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine si veti afla la timp informatii despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori.

Te asteptam la start in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea! Spor la antrenamente!

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

Comments

comments